Cover voorkant
Gebroken Verleiding - Wat je niet weet, kan je niet ontdekken
Gebroken Verleiding - Wat je niet weet, kan je niet ontdekken

Gebroken Verleiding - Wat je niet weet, kan je niet ontdekken

Yana Vanoverberghe

Category: Young Adult
  • (1)

€ 20,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

De nachtmerrie van iedere ouder!    
Iliyana komt om twee uur s’ nachts de vreemde Edward tegen in het station tijdens het naar huis wandelen. Edward laat haar maar niet gaan en verplicht haar om contact te houden. Hij doet haar een voorstel maar Iliyana besluit om er nog even over na te denken. Groeit de band tussen hen negatief of positief? Loopt alles volgens plan of komen er complicaties? En is Edward wel zo onschuldig?

From the book

De telefoon ging en zijn gezichtsuitdrukking veranderde terug ogenblikkelijk.
Hij nam op en er verscheen een duidelijke frons op zijn gezicht, hij werd boos en bang tegelijk. Hij deed een teken naar mij dat ik de kamer moest verlaten. Eens ik in de badkamer ernaast was probeerde ik toch zo goed als mogelijk mee te luisteren. Want zijn gedrag verontrustte me.
Ik hoorde alleen maar de stilte, snel deed ik de deur lichtjes open en zag hem een brok in zijn keel wegslikken. Hij riep tegen de telefoon: “Laat me nu eindelijk met rust!”
Hij gooide de telefoon terug op het bed, snel deed ik de deur volledig open en kwam uit de badkamer om te kijken wat er gebeurd was.
Hij sloeg opnieuw met zijn vuisten tegen de muur uit frustratie en agressie. Hij vloekte en schreeuwde zo luid hij kon. Daarna schopte hij tegen de kasten en sloeg met zijn vuisten tegen de muren. Allemaal uit woede en frustratie.
Ik werd lichtjes bang van zijn reactie. Hij bonkte nog eenmaal met zijn vuisten op de muren en daarna ging hij op de grond zitten met zijn hoofd in zijn handen, je zag zijn armen beven van de agressie. Ik besloot om bij hem op de grond te zitten en mijn armen rond zijn schouders te leggen.

About the author

Yana Vanoverberghe, een jonge vrouw van 20 jaar, heeft altijd al de schrijfkriebels in zich gehad. Doorheen haar leven heeft ze al veel ervaring met het schrijven. Ze heeft al twee boeken geschreven waaronder een gedichtenbundel. Yana is spiritueel ingesteld en probeert met haar boeken een diepere boodschap mee te geven aan de lezers.

Reviews

2020-11-16 19:20:55 | By: Griet | Rating:
Prachtig boek! Fenomenaal om te lezen.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Gebroken Verleiding - Wat je niet weet, kan je niet ontdekken

Author:

Yana Vanoverberghe

Category:

Young Adult

Number of pages:

170

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

06-11-2020

ISBN:

978-94-640-3719-7 / 9789464037197

Price:

€ 20,99

Language

Dutch

Rating:

  • (1)