Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Gebroken Verleiding
Wat je niet weet, kan je niet ontdekken

Auteur

Yana Vanoverberghe

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
20 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

De nachtmerrie van iedere ouder!    
Iliyana komt om twee uur s’ nachts de vreemde Edward tegen in het station tijdens het naar huis wandelen. Edward laat haar maar niet gaan en verplicht haar om contact te houden. Hij doet haar een voorstel maar Iliyana besluit om er nog even over na te denken. Groeit de band tussen hen negatief of positief? Loopt alles volgens plan of komen er complicaties? En is Edward wel zo onschuldig?

Over de auteur

Yana Vanoverberghe, een jonge vrouw van 20 jaar, heeft altijd al de schrijfkriebels in zich gehad. Doorheen haar leven heeft ze al veel ervaring met het schrijven. Ze heeft al twee boeken geschreven waaronder een gedichtenbundel. Yana is spiritueel ingesteld en probeert met haar boeken een diepere boodschap mee te geven aan de lezers.

Productinformatie

ISBN
9789464037197 / 978-94-640-3719-7
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
06-11-2020
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
170
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

De telefoon ging en zijn gezichtsuitdrukking veranderde terug ogenblikkelijk.
Hij nam op en er verscheen een duidelijke frons op zijn gezicht, hij werd boos en bang tegelijk. Hij deed een teken naar mij dat ik de kamer moest verlaten. Eens ik in de badkamer ernaast was probeerde ik toch zo goed als mogelijk mee te luisteren. Want zijn gedrag verontrustte me.
Ik hoorde alleen maar de stilte, snel deed ik de deur lichtjes open en zag hem een brok in zijn keel wegslikken. Hij riep tegen de telefoon: “Laat me nu eindelijk met rust!”
Hij gooide de telefoon terug op het bed, snel deed ik de deur volledig open en kwam uit de badkamer om te kijken wat er gebeurd was.
Hij sloeg opnieuw met zijn vuisten tegen de muur uit frustratie en agressie. Hij vloekte en schreeuwde zo luid hij kon. Daarna schopte hij tegen de kasten en sloeg met zijn vuisten tegen de muren. Allemaal uit woede en frustratie.
Ik werd lichtjes bang van zijn reactie. Hij bonkte nog eenmaal met zijn vuisten op de muren en daarna ging hij op de grond zitten met zijn hoofd in zijn handen, je zag zijn armen beven van de agressie. Ik besloot om bij hem op de grond te zitten en mijn armen rond zijn schouders te leggen.

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Griet op 16-11-2020
Prachtig boek! Fenomenaal om te lezen.

Ook van deze auteur

Voorkant cover

De ogen die elkaar vonden

Yana Vanoverberghe

2 reviews
Yenna heeft al bijzonder veel meegemaakt voor haar leeftijd, maar er is één ding waar ze wanhopig op wacht: verliefd worden! Op een fuif ontmoet ze Noah waarvoor ze gevoelens krijgt. Noah en Yenna voelen een grote liefde voor elkaar. Elisabeth, die Yenna na haar ongeval vaak pestte, komt helaas terug tevoorschijn. Yenna worstelt hierdoor met haar gevoelens en zelfvertrouwen. Overwint de liefde hun relatie? Kan Yenna zich verzoenen met Noah en haar moeilijkheden?
21,50
Voorkant cover

Verborgen Emotie Geloven in liefde voor gedichten

Yana Vanoverberghe

Een bundel vol met gedichten die verschillende thema’s bevatten. Een deel om van te genieten en een deel om even over na te denken. Ik heb ook geprobeerd om wat diepgang in de gedichten te brengen. Ik wens je alvast veel leesplezier.
19,50
Voorkant cover

De kracht van je gedachten Geloof in jezelf, want je bent het waard!

Yana Vanoverberghe

1 reviews

Een boek met een inspirerende grondslag over het leven waaronder de goede en slechte momenten. Gedichten die je wat moed geven wanneer het even wat minder gaat. Gedichten die je hart doen lachen van plezier en liefde wanneer het wat beter gaat. Sta even stil bij deze gedichten, want sommige doen je anders kijken naar de wereld om je heen. Sommige openen de weg naar jouw ultieme geluk.

19,50
Voorkant cover

Gebarsten Ziel Geef de moed niet op, er is altijd hoop

Yana Vanoverberghe

1 reviews
Dat het geluk nooit aan Ava’s kant stond, was haar niet onbekend. Maar de laatste jaren werd het pas echt moeilijker. Het huiselijk geweld wordt steeds erger. Zo geraakt ze dieper en dieper in de put. Totdat er plots iemand tevoorschijn komt, die licht in haar leven brengt. Maar durft ze hem te vertrouwen? Als ze dat doet, loopt dit dan wel goed af? En wat gebeurt er met haar moeder?
21,99