Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De ogen die elkaar vonden

Auteur

Yana Vanoverberghe

Uitvoering
Paperback
Reviews
4,5 / 5 (2 reviews )
Prijs
21 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie
(Nederland en België)

Samenvatting

Yenna heeft al bijzonder veel meegemaakt voor haar leeftijd, maar er is één ding waar ze wanhopig op wacht: verliefd worden! Op een fuif ontmoet ze Noah waarvoor ze gevoelens krijgt. Noah en Yenna voelen een grote liefde voor elkaar. Elisabeth, die Yenna na haar ongeval vaak pestte, komt helaas terug tevoorschijn. Yenna worstelt hierdoor met haar gevoelens en zelfvertrouwen. Overwint de liefde hun relatie? Kan Yenna zich verzoenen met Noah en haar moeilijkheden?

Over de auteur

Na een zwaar ongeval op 12-jarige leeftijd koesterde Yana Vanoverberghe een droom om ooit een roman te schrijven. Met een intensieve revalidatieperiode achter de rug, begon ze te schrijven op 17-jarige leeftijd. Haar boek vertelt een romantisch verhaal maar geeft ook de moeilijkheden weer tijdens haar revalidatie en haar leven met beperkingen. Haar hoop is om anderen met dit verhaal moed te geven en te inspireren.

Productinformatie

ISBN
9789402246216 / 978-94-022-4621-6
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
06-07-2018
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
214
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Ik was mezelf zo kwijt, het verdriet vrat aan me. Ik probeerde even te zitten om mezelf terug te vinden. Na een vijftal minuutjes wachten, kwam ik terug tot mezelf. Eens ik terug in de woonkamer was, gaf ik hem de brief. We gingen zitten, niet te dicht, niet te ver. Hij opende de brief en las hem.
Terwijl hij las bleef zijn gezichtsuitdrukking neutraal. Voilà, nu weet hij hoe ik me voel. Toen hij de brief gelezen had, bleef hij even met zijn ogen gesloten zitten, vast om na te denken.
De brief zal bij hem hard aankomen, ik weet dit, maar zo is het nu eenmaal. Ik kon me er niet toe aanzetten hem in de ogen te kijken.
Hij keek me stilletjes aan en zei: "Is dit de waarheid? Meen je dit echt?"
Hij bracht zijn hand naar mijn kin en stak hem in de lucht, zodat ik hem wel moest aankijken. Hij zag mijn traan en zag in mijn ogen dat dit de waarheid was.

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Sigrid op 31-07-2018
Dit boek is een aanrader! Leest heel vlot! In het verhaal wordt duidelijk gemaakt wat een mens mentaal kan doormaken, langs de buitenkant niet zichtbaar! Hoedje af voor de moed en het doorzettingsvermogen! Super dat de droom om een boek te schrijven werkelijkheid geworden is!
door Viviane Vanrobaeys op 10-10-2018
Ik ken Yana persoonlijk en herken heel veel van haar in het boek. Het is vlot geschreven, spannend ook zodat je het in één adem wil uitlezen.Proficiat Yana met dit debuut en ik verlang alleen maar naar meer.Je mag terecht trots zijn op jezelf!