Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Verborgen Emotie
Geloven in liefde voor gedichten

Auteur

Yana Vanoverberghe

Uitvoering
Paperback
Prijs
19 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Een bundel vol met gedichten die verschillende thema’s bevatten. Een deel om van te genieten en een deel om even over na te denken. Ik heb ook geprobeerd om wat diepgang in de gedichten te brengen. Ik wens je alvast veel leesplezier.

Over de auteur

Na een zwaar ongeval op 12-jarige leeftijd koesterde Yana Vanoverberghe een droom om ooit een roman te schrijven. Dit is gelukt (De ogen die elkaar vonden). Met een intensieve revalidatieperiode achter de rug, begon ze te schrijven op 17-jarige leeftijd. Daarna heeft ze nog veel meer meegemaakt en haar manier om te dingen verwerken is schrijven. Haar hoop is om anderen met deze gedichten moed te geven en te inspireren.

Productinformatie

ISBN
9789463896559 / 978-94-638-9655-9
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
11-10-2019
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
118
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

Hoe kun je nu in hemelsnaam
Liefde omschrijven
Een simpel woord
Een groot gebaar
Een gigantische betekenis
Houden van elkaar
Maar een perfecte definitie
Kent niemand nie

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek

Ook van deze auteur

Voorkant cover

De ogen die elkaar vonden

Yana Vanoverberghe

2 reviews
Yenna heeft al bijzonder veel meegemaakt voor haar leeftijd, maar er is één ding waar ze wanhopig op wacht: verliefd worden! Op een fuif ontmoet ze Noah waarvoor ze gevoelens krijgt. Noah en Yenna voelen een grote liefde voor elkaar. Elisabeth, die Yenna na haar ongeval vaak pestte, komt helaas terug tevoorschijn. Yenna worstelt hierdoor met haar gevoelens en zelfvertrouwen. Overwint de liefde hun relatie? Kan Yenna zich verzoenen met Noah en haar moeilijkheden?
21,50
Voorkant cover

Gebroken Verleiding Wat je niet weet, kan je niet ontdekken

Yana Vanoverberghe

1 reviews

De nachtmerrie van iedere ouder!    
Iliyana komt om twee uur s’ nachts de vreemde Edward tegen in het station tijdens het naar huis wandelen. Edward laat haar maar niet gaan en verplicht haar om contact te houden. Hij doet haar een voorstel maar Iliyana besluit om er nog even over na te denken. Groeit de band tussen hen negatief of positief? Loopt alles volgens plan of komen er complicaties? En is Edward wel zo onschuldig?

20,99
Voorkant cover

De kracht van je gedachten Geloof in jezelf, want je bent het waard!

Yana Vanoverberghe

1 reviews

Een boek met een inspirerende grondslag over het leven waaronder de goede en slechte momenten. Gedichten die je wat moed geven wanneer het even wat minder gaat. Gedichten die je hart doen lachen van plezier en liefde wanneer het wat beter gaat. Sta even stil bij deze gedichten, want sommige doen je anders kijken naar de wereld om je heen. Sommige openen de weg naar jouw ultieme geluk.

19,50
Voorkant cover

Gebarsten Ziel Geef de moed niet op, er is altijd hoop

Yana Vanoverberghe

1 reviews
Dat het geluk nooit aan Ava’s kant stond, was haar niet onbekend. Maar de laatste jaren werd het pas echt moeilijker. Het huiselijk geweld wordt steeds erger. Zo geraakt ze dieper en dieper in de put. Totdat er plots iemand tevoorschijn komt, die licht in haar leven brengt. Maar durft ze hem te vertrouwen? Als ze dat doet, loopt dit dan wel goed af? En wat gebeurt er met haar moeder?
21,99