Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Aannames
Liefde over de grenzen van veronderstellingen heen - Perspectief – Deel 1

Auteur

Natasja Verheyden

Uitvoering
Paperback
Genre
Romans
Reviews
5,0 / 5 (3 reviews )
Prijs
22 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie
(Nederland en België)

Samenvatting

Dannie Thompson en Becca Shaw zijn al sinds hun kindertijd bevriend. Besties zelfs, die alles delen.
Of toch bijna! Dannie is namelijk verliefd op Nate, al sinds de eerste keer dat ze in zijn smaragdgroene ogen keek. Dat heeft ze echter nog nooit aan iemand verteld. Want hij is populair, in tegenstelling tot zijzelf én hij is ook Becca’s grote broer! Haar bestie heeft het immers niet begrepen op dát soort van mensen. Ze kan zelfs hun bloed wel drinken en in het bijzonder dat van haar broer!
Niet dat het nog iets uitmaakt: Dannie heeft beslist om hem eindelijk uit haar hoofd te zetten.
Echter, net op dát moment lijkt dé hook-up koning, Nathan Shaw, háár eindelijk op te merken!


Over de auteur

Natasja Saskia Verheyden werkt in de sociale sector, waarbij ze vaak mensen vanuit verschillende achtergronden ontmoet. Het viel haar hierbij echter op hoe zaken vaak anders gezien worden, doordat mensen ernaar kijken vanuit hun eigen perspectief, vorm gegeven door hun eigen ervaringen. Hierdoor ontstaan evenwel vaak misvattingen, die, als er niet over gecommuniceerd wordt, enkel in stand gehouden worden. Want het is alleen maar door de beide standpunten dan te willen bekijken, dat je tot inzicht, maar vooral tot compromis komt. Vanuit deze insteek schreef ze dit verhaal.
Al jaren schrijft ze, sedert ze elf was en een toneelstuk schreef ter ere van het jubileum van haar grootouders. Sindsdien schreef ze her en der wel eens een alinea, of een hoofdstukje. Maximaal echter! Want schrijven, écht schrijven, dat was iets voor wanneer ze groot was. Later. Want dan zou er tijd en ruimte zijn.
Danny, haar papa, stierf evenwel heel plots, waardoor het besef dat morgen niet komt, haar effectief doordrong. Ze is dus gaan zitten en heeft eindelijk dat waar ze mee zat, in dit verhaal gegoten.

https://www.nasave.be/

Productinformatie

ISBN
9789464030044 / 978-94-640-3004-4
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
06-03-2020
Taal
Nederlands

Genre
Romans

Uitvoering
Paperback
Pagina's
226
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

De stem van de brunette bracht me evenwel meteen terug naar het heden, met een schok in feite. Wtf! Bij de laatste naam die ze me vervolgens gaf, was ik er immers nog niet zo zeker van dat die nog niet veel geprobeerd zou hebben. Ik was er eigenlijk zelfs weer even helemaal door ontsteld. Ze bleek dat zelf eveneens geen al te leuke opdracht te hebben gevonden. Ze had namelijk haar keel even geschraapt voor ze me die voorzichtig en met een gedempte stem mee had gedeeld. Want Dannie bleek uit te zijn geweest met Patrick Jacobs! Wat? Met die gozer van mijn team? Met Patrick de lul? What the fock! Aanstonds zat ik daar nagenoeg dus van tegen het plafond; daar en dan in de schoolgang. Was ze nu helemaal haar verstand verloren om met iemand als hij uit te gaan; met die… player? Ik kon het even bijna niet vatten, dat ze dat had gedaan. Dat hij dat had. Want als ze met hem een afspraakje had gehad, had hij haar dus ook mee uitgevraagd. Om die contemplatie moest ik zelfs even snuiven, want natuurlijk had hij dat. Ik herinnerde me per slot van rekening de manier waarop hij die opmerking over haar had gemaakt nog goed. Focking! Hell! Wat hem betrof kwam iedere ferme meid namelijk al in aanmerking. Zo lang het maar een rok droeg. Bovendien had ik op dat vlak zelf ook meer overeenkomende punten met die lul dan ik op dat ogenblik wilde of kon toegeven. Daarenboven besefte ik verder ook wel, ergens, dat als iemand als Patrick je mee uitvroeg, de kans klein was dat je nee zei. Wie had er immers ooit al nee tegen míj gezegd? Dat was dus wel een verzachtende omstandigheid voor haar. Niettemin trof het me wel, nu het wat begon door te dringen dat ze met hem was uitgegaan. Holy! Focking! Shit! Ik kon zelfs al niet anders dan er hard van op mijn tanden bijten.

Reviews (3)

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Nena Muls op 12-11-2020
Ik ben normaal niet zo voor romans, maar dit is echt een zalig boek. Ik ben zelf al helemaal verliefd geworden op Nate vanuit Dannie en omgekeerd. I love it!!! Ik wil meer!!
door Kelly Fillet op 07-02-2021
Aannames is een heel herkenbaar verhaal voor iedereen die in zijn middelbare jaren een crush heeft gehad! Het beschrijft fantastisch hoe gedachten enorm kunnen verschillen en hoe verliefdheid een gemiste kans kan zijn indien je hier niet open over durft zijn. Zowel Nathan zijn kant als die van Dannie zijn top beschreven qua gevoel en ervaring! Natasja heeft een zeer realistische schrijfstijl waardoor je niet anders kan dan volledig op te gaan in dit liefdesverhaal. Tipje van de sluier opgelicht: het einde doet je verlangen naar deel 2!
Geschreven door Kelly Van Den Bosch op 11-02-2021
Aannames is een mooi liefdesverhaal, leest zeer vlot, je wil steeds verder en verder in het verhaal mee gaan. Er komen heel veel realistische raakpunten in van het 'gewone' leven. Dat kan mij persoonlijk wel smaken!