Zelf je boek uitgeven voor
spectaculair weinig geld

Gedegen kennis en ervaring

Melissa
Daphne

Een boek laten maken doe je niet zomaar even. Wil je jouw eigen boek ook echt alle recht doen dat het verdient, dan is gedegen kennis en ervaring essentieel. Heb je de kennis niet, en loopt het niet goed, dan raakt dat je boek in de meest directe zin. Een proces waarin je niet wordt begeleid, waarin geen controle bestaat, waarin je in gedrukte vorm krijgt geleverd wat je had aangeboden, is maar al te makkelijk gedoemd in teleurstelling te vervallen. BoekXpress behoedt je daar graag voor.

Bij BoekXpress (en onze moederorganisatie Boekscout) maken we al ruim 15 jaar boeken. Die ervaring zetten we graag in om jou persoonlijk te begeleiden bij het realiseren van jouw boek, van begin tot eind. Vanaf het maken van de offerte denken we met je mee. We leggen je onze overwegingen voor, en maken samen de keuze!

Dit geldt ook voor onze samenwerking met de POD-printerij en offset-drukker. Dat zijn niet de eerste de beste. De printerij die wij onze boeken toevertrouwen, heeft een jarenlange ervaring in de printing on demand-branche. Dergelijke specialisten zijn niet dik gezaaid in Nederland. De offsetdrukker van onze boeken heeft zijn deskundigheid ruimschoots in onze praktijk bewezen. Ook hierin profiteer je van het feit dat wij de weg weten naar de perfecte kwaliteit voor je boek.

Lees verder: Hoe wordt je boek gedrukt? Vraag direct een offerte aan