Zelf je boek uitgeven voor
spectaculair weinig geld

Wat is eigen beheer?

Het belangrijkste kenmerk van uitgeven in eigen beheer is dat jij de opdrachtgever bent. Dat betekent dat je helemaal zelf mag bepalen hoe jij wilt dat je boek eruit zal komen te zien, hoeveel exemplaren je wilt drukken, en wat je wel of niet uit handen wilt geven aan ons. Jij geeft de aanwijzingen en wij helpen waar nodig en/of gewenst.

Je treedt zelf op als uitgever en je houdt dus ook de volledige controle over het resultaat. Daarbij hoef je geen rechten over te dragen of een contract te tekenen. Ook de verkoop heb je zelf in de hand. Misschien heb je al belangstellenden aan wie je de boeken kwijt kunt. Na een eerste oplage kun je het ook aan Boekscout overlaten. Dan komt je boek bij ons in de webwinkel. Jij bepaalt.

Je verplicht je bij het uitgeven in eigen beheer tot niets anders dan de opdracht die je ons geeft. Je houdt dus alle mogelijkheden open. Vind je het fijn als wij je met een specifiek punt helpen, vraag het dan vooral. In bijna alle gevallen kunnen we je helpen of van vrijblijvend van advies voorzien.

Bij BoekXpress hebben we jarenlange ervaring (meer dan 15 jaar!) die we inzetten voor de productie van jouw boek. We zorgen ervoor dat jouw werk in perfecte staat bij de drukker wordt afgeleverd. Er rolt gegarandeerd een prachtig boek uit.

Over de kosten informeren we je altijd vooraf, zodat jij niet voor verrassingen komt te staan. Jij betaalt alleen voor de boeken die je volgens je opdracht afneemt. Dat kan bij BoekXpress al vanaf één exemplaar in printing-on-demand (POD), maar ook in grote oplage (via POD of offsetdruk). Des te meer exemplaren je bestelt, des te voordeliger het per stuk zal zijn.

Lees verder: Professioneel boek Vraag direct een offerte aan