geeft je boek uit
professioneel en zonder kosten

Eigen boek drukken volgens jouw wensen

Wil je jouw eigen boek drukken? Een boek dat volledig voldoet aan jouw wensen én waar je jouw naam met trots op kunt zetten, omdat het professioneel opgemaakt is? Dan heb je bij het juiste bedrijf aangeklopt! Boekscout is in eerste instantie een uitgeverij en wij vinden dat elk boek het waard is om gelezen te worden. Je kunt jouw eigen boek drukken en uitgeven via onze uitgeverij, maar wil jij volledig zelf de touwtjes in handen houden, dan kun je eens kijken bij onze afdeling voor eigen beheer: BoekXpress. Bijkomend voordeel is dat je bij een uitgave in eigen beheer kunt genieten van zeer scherpe lage inkoopprijs.

Eigen boeken drukken bij Boekscout

Hoe eigen boeken drukken in zijn werk gaat bij BoekXpress? Dat is heel simpel. Allereerst kun je ons je manuscript opsturen en een offerte aanvragen. Wil je één boek laten drukken voor jezelf, een aantal voor familie of een hele hoop voor een groot publiek? Het maakt ons niet uit, wij zullen je in alle gevallen voorzien van passend advies en onze deskundigheid inzetten om jouw eigen boek professioneel te drukken. Wij hanteren hierbij geen standaard pakketten die je moet afnemen, want we vinden elk boek en elke situatie uniek. Onze enige regel is: meer gedrukte exemplaren is meer korting!

Voordelig eigen boeken drukken uitgeverij Boekscout

Jouw eigen boek drukken hoeft dan ook zeker niet duur te zijn. Sterker nog, wij hanteren voordelige prijzen die vaak lager liggen dan die van onze concurrent. Zeker wanneer je bedenkt dat wij voor elke soort uitgave, groot of klein, ons best doen is dit erg aantrekkelijk. Daarnaast kunnen we je helpen met de verkoop door je boek in onze webshop op te nemen. Op deze manier wordt het nog makkelijker om jouw droom waar te maken én kun je ook echt wat met de verkoop van je boeken verdienen. Wil je nog eens alles op een rijtje zien? Dat kan hier.