geeft je boek uit
professioneel en zonder kosten

Is je uitgever gestopt of failliet?

Het is de schrik van elke auteur: je uitgever is gestopt of failliet. Wat nu?

Geen nood. Wie of wat er ook wegvalt, Boekscout is als POD-marktleider geheid een blijvertje. We hebben in de afgelopen jaren al heel wat geschrokken auteurs opgevangen. We zijn goed geworden in tranen deppen.

Het doet er niet toe wáár je bent vastgelopen. Een stevige groep zag in de afgelopen jaren zijn uitgever de deuren plotseling sluiten. Wij zijn blij dat zij de weg naar Boekscout hebben gevonden.

Daarnaast tuimelen veel auteurs in de valkuilen van de self publishing . Zonder professionele kennis je boek zelf uitgeven is een enorme opgave waar je heel stevig voor in je schoenen moet staan. Met de schrik van die realiteit in de ogen kloppen daarom ook veel voormalig self-publishing auteurs aan bij Boekscout.

Er is dus geen man overboord als je een van deze scenario’s je is overkomen. Je bent van harte welkom om je met je boek bij ons te melden. Klik hier en de weg wijst zich vanzelf. Je krijgt van ons altijd snel een eerste reactie.

Er is een meer dan grote kans dat jij bij Boekscout gewoon verder kunt als auteur. Wij bieden je graag een helpende hand!