geeft je boek uit
professioneel en zonder kosten

Boek laten drukken bij Boekscout of in eigen beheer

Heb jij er altijd al van gedroomd om je boek te laten drukken, zodat je het eens ‘in het echt’ kunt zien en jouw harde werk op die manier kunt delen met anderen? Wij zijn er om die droom waar te maken en we kijken graag samen met jou hoe we dit het beste kunnen realiseren. Bij Boekscout zijn er namelijk twee mogelijkheden om jouw boek te drukken. Je kunt een groot deel van het werk uit handen geven en kosteloos en eenvoudig jouw boek door Boekscout laten drukken en uitgeven. Of als je liever zelf de touwtjes in handen houdt, kun je jouw boek in eigen beheer uitgeven via onze afdeling BoekXpress. Op beide afdelingen doen wij ons uiterste best om een professioneel boek te drukken. Meer over de verschillen lees je hieronder.

Boek laten drukken bij uitgeverij Boekscout

Wil je jouw boek laten drukken via onze uitgeverij, dan spreek je over het uitgeven van je boeken. Als jij je boek instuurt, dan doen wij een eerste indruk op. Weet je ons te triggeren, dan nemen we contact met je op om kennis te maken. En die kans is groter dan je denkt. Wat volgt is een inhoudelijke beoordeling, waarna je van ons een opbouwend oordeel krijgt waar je iets mee kunt. Als wij je boek uitgeven, dan geloven we in jouw verhaal. Is er een klik is en we zien samen de potentie, dan gaan we aan de slag en maakt ons productieteam jouwboek professioneel op. Als je boek helemaal naar wens is, laten we het eerste boek drukken bij onze uitgeverij en dit gedrukte boek ontvang jij als kroon op je werk van ons cadeau.

Ben je benieuwd naar meer uitleg over het uitgeven via Boekscout? Duik in ons verhaal over het uitgeven van je boek.

Boeken laten drukken in eigen beheer

Wil je liever zelf de touwtjes in handen bij het drukken van jouw boek en het zelf uitgeven? Dan ben je bij onze afdeling voor eigen beheer, BoekXpress, aan het juiste adres. Wil je 1 boek voor jezelf, 10 voor jouw familie of wel meer dan 100 voor een groot publiek? Je kunt het boek via BoekXpress laten drukken. Jij bent namelijk de opdrachtgever. Net als bij onze uitgeverij, zetten bij ook bij BoekXpress onze volledige expertise in om van jouw boek een succes te maken. We zijn benieuwd naar jouw manuscript!