geeft je boek uit
professioneel en zonder kosten

Persoonlijke begeleiding

Boekscout heeft hart voor je boek. We werken al jaren samen met auteurs om hun boek op een professionele en verantwoorde manier te realiseren. Onze auteurs verdienen dat respect voor hun werk ook, want ze hebben er heel wat tijd, energie, creativiteit en gevoel in zitten.

Wij gaan deskundig met je boek om. Dat begint al bij het doornemen en beoordelen van je manuscript, en het eindigt met - ja, eigenlijk eindigt dat nooit. We werken met de modernste grafische programma's, en we leveren je boek in een professionele vorm af bij de drukker.

We begeleiden jou als auteur bij je activiteiten om je boek op de juiste manier bij ons te krijgen. We adviseren je ook in de commerciƫle sfeer. We houden daarnaast nauw contact met de drukker als daar je boek definitief wordt gemaakt.

Je kunt in de periode dat je boek wordt geproduceerd ook te allen tijde gebruik maken van onze gratis telefonische Helpdesk. Je krijgt dan iemand aan de telefoon die je vragen kan beantwoorden. Onze Helpdesk kent geen wachttijden.

Lees verder: Promotie van je boek Stuur je manuscript toe