geeft je boek uit
professioneel en zonder kosten

Hoe ziet je boek eruit?

Je boek wordt digitaal gedrukt volgens het printing-on-demand-principe. Daardoor kunnen er lage aantallen worden besteld; als je het wilt zelfs vanaf 1 exemplaar per keer. De digitale drukkerij waar wij onze boeken laten vervaardigen, levert een kwaliteit die niet onderdoet voor die van een gedrukt boek. We leggen er een eer in om ervoor te zorgen dat onze boeken voldoen aan de standaard die in de boekwinkels geldt.

Je boek wordt in paperback-uitvoering geleverd. Dit betekent: een 'zachte' (maar wel stevige!) omslag, voorzien van een mooie, beschermende laag. De pagina's worden solide in de rug gelijmd (dit heet: garenloos gebrocheerd).

De omslag is full color. Op de achterkant staat in een barcode het ISB-nummer (ISBN) dat uniek voor jouw boek geldt. Aan de hand van dat nummer kan je boek via alle erkende boekwinkels bij ons worden besteld. Jij betaalt overigens niets voor dat ISB-nummer. De kosten daarvan zijn voor onze rekening.

Het binnenwerk van je boek is professioneel opgemaakt, en wordt grafisch volledig verantwoord uitgevoerd. Het is vanzelfsprekend mogelijk om (kleuren)illustraties in je boek op te nemen.

Lees verder: Wat verdien je met je boek? Stuur je manuscript toe