geeft je boek uit
professioneel en zonder kosten

Boekscout is de enige in zijn soort

Deze website laat zien wat Boekscout is. Wat je van ons kunt verwachten. Achter de voordeur van ons kantoor huist een unieke combinatie van kennis, ervaring, inzicht en gevoel voor wat de schrijver beweegt. Boekscout is bovendien een uitgever, met alle voordelen die bij die status horen.

Wat heb jij daaraan?

Ten eerste profiteer je van die specifieke deskundigheid die hoort bij het begeleiden van startende schrijvers. We weten waar je vandaan komt. Wat je tijdens het schrijven hebt meegemaakt. We begrijpen dat het spannend is om je ‘kindje’ af te geven. We beseffen dat we eerst je vertrouwen moeten winnen. En we weten wat daarvoor nodig is. Dat geldt ook voor schrijvers die eerder al elders een of meer boeken hebben uitgegeven. Bij Boekscout merken zij hoezeer juist die langjarige ervaring het positieve verschil uitmaakt.

Ten tweede profiteer je van de beoordeling die we van je manuscript maken. Je krijgt van onze professionals te horen wat ze van jouw werk vinden. Behalve bij traditionele uitgevers vind je dit verder niet. Boekscout is hier in de moderne tak van het uitgeven uniek in, in Nederland én België.

Ten derde profiteer je van de hulpvaardigheid bij ons. Je komt niet in een geautomatiseerd systeem terecht. Bij ons werken mensen van vlees en bloed. Die nemen de uitgeeftaken van je over. Dit betekent dat op alles wordt gelet wat belangrijk is. Dat de valkuilen worden omzeild. En dat je boek op het door jou gewenste pad blijft. En bovenal: dat er met je wordt overlegd!

Ten vierde profiteer je van de keur aan promotiemiddelen die voor jouw boek beschikbaar zijn. Mooi, specifiek voor jouw boek ontworpen materiaal. Dat maakt een effectieve indruk in de markt.

Ten vijfde profiteer je van de status van Boekscout. Wij zijn uitgevers. Modern en toch ook degelijk. De kosten voor het uitgeefproces zijn volledig voor ons. Dat is inclusief de digitale promotiemiddelen, je eigen website, de mailings, je beoordeling, de persoonlijke begeleiding, de uitvoering van onze uitgeeftaken, onze volledig voor jou ingezette deskundigheid, en ons enthousiasme.

Vind dit ergens anders maar ‘ns. Zoals gezegd: uniek.

Lees verder: Alles op en rij Stuur je manuscript toe