geeft je boek uit
professioneel en zonder kosten

Gedegen kennis en ervaring

Een boek uitgeven doe je niet zomaar even. Je hebt een gedegen kennis nodig van de boekenwereld, wil je jouw eigen boek ook echt alle recht doen die het verdient. Wie in deze branche de weg niet (goed) weet, stapt makkelijk in de ettelijke valkuilen die erin verborgen liggen.

De expertise van je uitgever moet de kroon zetten op al het werk dat jij er in lange tijd hebt ingestopt. Wij weten uit onze jarenlange ervaring wat we wel moeten doen, en wat zeker niet. We weten waar we moeten zijn, waarop we moeten letten. We weten wat werkt en wat niet. We bieden je daarmee de best mogelijke kans op succes.

Er kan heel veel fout gaan als je niet uitkijkt. Heb je de kennis niet, en loopt het niet goed, dan raakt dat je boek in de meest directe zin. Een proces waarin je niet wordt begeleid, waarin geen controle bestaat, waarin je in gedrukte vorm krijgt geleverd wat je had aangeboden, is maar al te makkelijk gedoemd in teleurstelling te vervallen. Boekscout behoedt je daar graag voor.

Dit geldt ook voor onze samenwerking met de drukker. Dat is niet de eerste de beste. De drukker die wij onze boeken toevertrouwen, heeft een jarenlange ervaring in de printing on demand-sfeer. Dergelijke specialisten zijn niet dik gezaaid in Nederland. De drukker van onze boeken heeft z'n deskundigheid ruimschoots in onze praktijk bewezen. Ook hierin profiteer je van het feit dat wij de weg weten naar de perfecte kwaliteit voor je boek.

Lees verder: Dit mag je verwachten van ons Stuur je manuscript toe